Kezdőlap 1185 Budapest, Honvéd utca 25.

Esettanulmány – Standardizálás és teljesítménybérezési rendszer a JátékNet.hu webáruháznál

A Játéknet.hu webáruház, azzal a céllal keresett meg minket, hogy tervezzük meg új telephelyük belső elrendezését, tárolási technológiáját, és anyagmozgatási rendszerét. Ezen felül a projekt célja volt olyan korszerű standard logisztikai folyamatok megalkotása, mely lehetővé teszik a szezonális igényekhez igazodó rövid időn belül történő jelentős operációs létszámbővítéseket.

A raktári folyamatok kialakítása során figyelembe kellett vennünk, hogy a Megbízó nagykereskedelmi tevékenységet is el szeretne látni. Fontos szempont hogy a webáruházak piacán jelentős piaci verseny alakult ki ezért kulcskérdés a logisztikai költségek minimalizálása, ennek érdekében új csomagolási technológia is kialakításra került. A szezonális munkaerőigény miatt minél egyszerűbben elsajátítható, standard folyamatokat kellett kialakítani. A jelentős szortiment miatt tárolástechnológia terén a megoldás egy diverzifikált tárolási rendszer kialakítása volt, standard megrendelés kezelési folyamatokkal.

A bevezetett raktári rendszer lehetővé tette standard folyamataival, és egyértelműen lehatárolt felelősségi rendszerével, hogy nagyon rövid idő alatt jelentős mértékben bővíthető legyen a raktári létszám, ezáltal a vállalat gyorsan tudott reagálni a vevői igényekre. A projekt eredményeként jelentősen növekedett a kiszolgálás hatékonysága és minősége, továbbá lehetővé vált a teljesítménybérezési rendszer bevezetése.

Összefoglalás
Esettanulmány - Standardizálás és teljesítménybérezési rendszer a JátékNet.hu webáruháznál
Cikk címe
Esettanulmány - Standardizálás és teljesítménybérezési rendszer a JátékNet.hu webáruháznál
Leírás
A Játéknet.hu webáruház, azzal a céllal keresett meg minket, hogy tervezzük meg új telephelyük belső elrendezését, tárolási technológiáját, és anyagmozgatási rendszerét.
Szerző
Kiadó
idealog Solutions Kft.
Kiadó logó
Tetszett az oldal? Oszd meg másokkal is!
Kapcsolat