Kezdőlap 1185 Budapest, Honvéd utca 25.

Görgős pálya

Görgős pálya

Vállaljuk görgős szállítópálya rendszerek tervezését az egyszerű gravitációs megoldástól kezdve egészen a komplex PLC vezérléssel ellátott megoldásokig. A pálya méretezése, a vezérlés logikájának felépítése majd ennek programozása magas szakértelmet igényel, így ezt célszerű tapasztalt szakemberekre bízni.

Típusait tekintve elkülöníthetjük az egyenes, az íves, terelő és osztályozó típust. A görgős megoldásokat leginkább darabáru mozgatására alkalmazzuk gyártási vagy raktári környezetben (pl.: a darabárut legkülönbözőbb méretű karton dobozokba és KLT ládákba helyezve továbbíthatjuk gördülőelemek segítségével). Fontos, hogy nem vagyunk elkötelezettek egyetlen gyártóval sem, így a terveinknek megfelelő legköltséghatékonyabb megoldást tudjuk biztosítani.

 

Akkor van ránk szüksége, ha

  • úgy látja a jelenlegi anyagmozgatási folyamatok hátráltatják a termelést,
  • jelenlegi anyagtovábbítási megoldás nem szolgálja a dolgozók ergonomikus munkavégzését,
  • darabáru, üzemen belüli továbbítására keres gyors, hatékony megoldást,
  • nem igazán tudja, hogy milyen anyagmozgatási megoldást válasszon és szüksége van külsős szakértelemre, ennek eldöntéséhez,
  • olyan cross-docking jellegű raktári tevékenységet végez, ahol rövid időn belül kell, nagy mennyiségű árut szortíroznia.

 

Egyéb szakmai kérdésével forduljon szakértőnkhöz:

Sztrapkovics Balázs
balazs.sztrapkovics@idealog.hu

Összefoglalás
Görgős pálya
Cikk címe
Görgős pálya
Leírás
Vállaljuk görgős szállítópálya rendszerek tervezését az egyszerű gravitációs megoldástól kezdve egészen a komplex PLC vezérléssel ellátott megoldásokig.
Szerző
Kiadó
idealog Solutions Kft.
Kiadó logó
Tetszett az oldal? Oszd meg másokkal is!
Kapcsolat