Kezdőlap 1185 Budapest, Honvéd utca 25.

Rólunk

Az Idealog a logisztikai eszköztervezés és kivitelezés elismert szakértője. A koncepció kialakításától, a részletesen tervezésen át a kivitelezésig kínálunk megoldást.

Vállalati kultúránk alapelvei:

  • szoros együttműködés az Ügyféllel, hogy garantált legyen a végső siker és elégedettség
  • korrekt üzleti magatartás
  • megoldás-centrikus szemlélet az eredményesség szem előtt tartásával

 

Komplex megoldást szállítunk

Eszköztervezési munkáink során komplex megoldást szállítunk Ügyfeleink számára. Gyártói tevékenységünk során szerződött, minősített alvállalkozókkal dolgozunk, akik képesek rugalmasan alkalmazkodni a vevői igényekhez. Kapacitásaik és szakértelmük kiaknázásával pedig magas vevői érték elállítására vagyunk képesek, kedvező ár-érték arányban.

Közös siker

Nem titkoltan, mi a közös sikereket keressük, és ezekben hiszünk. Így kivitelezői oldalon sosem vetjük el, az ügyfél által már régóta dédelget és jól körüljárt a megvalósítási javaslatokat, viszont amennyiben látunk egyéb költség-teljesítmény alapon előnyösebb megoldást, arra javaslatot teszünk és közösen rászánjuk az időt, hogy eldönthessük, melyik tervet válasszuk.

Miért mi?

  • Nem futószalagon gyártjuk az eszközöket, így minden egyes anyagmozgató avagy tároló eszköz kiemelt figyelmet kap.
  • Amennyiben bármilyen speciális változtatási igénye keletkezik az ügyfélnek, cégünk rugalmasan le tudja azt reagálni, rövid határidőn belül.
  • Sikerességünk kulcsa értékeinkhez való feltétel nélküli ragaszkodásban rejlik: gyakorlatiasság, szakértelem, kreativitás, együttgondolkodás, értékteremtés.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot:

E-mail cím: iroda@idealog.hu

Tetszett az oldal? Oszd meg másokkal is!
Kapcsolat