Kezdőlap 1185 Budapest, Honvéd utca 25.

Gépkiválasztás

Gépkiválasztás

Logisztikai folyamatok működtetése, egy bizonyos intenzitás felett megköveteli, hogy valamilyen szinten gépiesítsük. Ennek mértéke változó lehet, azonban a fejlődés egy elkerülhetetlen összetevője. A gépek, berendezések beszerzése, kardinális jelentőségű egy cég életében, mert azokat jellemzően, nem hetekig, vagy hónapokig akarjuk használni, hanem hosszú évekig megbízható „partnerként” szeretnénk rájuk tekinteni.

A gépiesítés során a következő kérdések, esetek merülnek fel:

  • A gépiesítendő folyamatra való megfelelő gépi alternatíva megtalálása: ezen belül alapve-tően további két kérdés merülhet fel az egyik, hogy a megfelelő folyamatot akarjuk e gépi-esíteni illetve, hogy a megfelelő funkcionalitású géppel akarjuk e azt megoldani.
  • A finanszírozás: ebben az esetben is több lehetőségünk áll előttünk. Az egyik választásunk lehet, hogy megvásároljuk a gépe(ke)t, a másik, hogy lízingeljük a harmadik, hogy részben, vagy egészében kiszervezzük a gépparkot.
  • Mikor milyen formában váljunk meg a gépeinktől: használjuk addig, amíg megbízhatóan üzemképesek, és ha már nem akkor „adjuk el vasárba”, vagy ha eladjuk, akkor mikor érde-mes megválnunk tőlük?

A fent felsorolt kérdések, és további egyéb tényezők vizsgálatával szakértőink autentikus, függet-len félként tudják segíteni az Ön döntését. Számunkra az a fontos, hogy Ön számára megtaláljuk a lehetőségek közül a legjobb megoldást és megóvjuk az esetleges „gépértékesítői csapdák”-tól, ezzel a felesleges és értelmetlen költségektől.

Egyéb szakmai kérdésével forduljon szakértőnkhöz:

Sztrapkovics Balázs
balazs.sztrapkovics@idealog.hu
+36 70 558 92 24

Tetszett az oldal? Oszd meg másokkal is!
Kapcsolat